^

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Inlogformulier

Wie is online

We hebben 84 gasten en geen leden online

Burgerinitiatief:
We hebben een prachtig plan gemaakt waaraan 8 miljoen volwassen burgers aan mee kunnen doen, WANT SAMEN STAAN WE STERK!!!

Met onderstaand burgerinitiatief gaan we tenminste 40.000 handtekeningen verzamelen, waarna dit voorstel op de agenda van de Tweede Kamer komt te staan en we daar spreektijd krijgen om het voorstel toe te mogen lichten. Inmiddels weten we dat we niet al die media-aandacht zullen krijgen en gekregen hebben als van het Burgerinitiatief Ons Geld Nu, dat binnen 36 uur na introductie bij het televisieprogramma "De Wereld Draait Door" al de benodigde 40.000 handtekeningen binnen had. Desondanks staan we volkomen achter onze actie om de betreurenswaardige gang van zaken rond MH-17 serieus voor het voetlicht te brengen in de Tweede Kamer.
Jammer genoeg eist de Nederlandse Wet dat ondertekenaars van een Burgerinitiatief tenminste 18 jaar oud is en hun (adres)gegevens en geboortedatum opgeven, zodat de Tweede Kamercommissie voor Burgerinitiatieven de ondertekeningen steekproefsgewijs kan controleren op  echtheid. Om redenen van privacy publiceren we GEEN namen van ondertekenaars, maar kan aan de teller gevolgd worden hoeveel mensen het initiatief ondertekend hebben.

Samenvatting: "Dit burgerinitiatief is een oproep aan de volksvertegenwoordigers in de Tweede Kamer om beslag te leggen op alle banktegoeden van het in Nederland gevestigde bedrijf Rostec Alliance Auto BV, Jachthavenstraat 130 in Amsterdam, welke dankzij geheime akkoorden en rulings met de Nederlandse Belastingdienst een kapitaal van 65 miljard euro belastingvrij laat circuleren binnen een systeem van belastingontwijking van duizenden miljarden euro’s via honderden brievenbusondernemingen op de Amsterdamse Zuidas en welk bedrijf als wapenfabrikant indirect verantwoordelijk wordt gehouden door de Nederlandse regering voor levering van de zogeheten BUK raket aan vermeende Oekraïense separatisten, welke daarmee op 17 juli in de Oekraïne het Maleisische vliegtuig MH-17 met 193 Nederlandse passagiers aan boord zouden hebben neergeschoten."

klik op deze link om te tekenen: Ondertekenen Burger Initiatief

Aantal handtekeningen burgerinitiatief sinds 5 januari 2015: {jumi [Brieven/BI1teller.php]}

Update, 8-1-2015, 14.30 uur: "toevallig" kwamen we via de website van Joost Niemöller, schrijver van het boek "MH-17, de doofpotdeal" in contact met een nabestaande van een der slachtoffers van de vliegramp. Klik op deze link voor haar onthutsende verhaal:http://joostniemoller.nl/2015/01/brekend-dringende-open-brief-van-nabestaande-mh17/

Update, 29-1-2015: we zijn in contact met nabestaanden van de slachtoffers. Hun privacy is gewaarborgd bij ons. Maar hun verhaal onderstreept hoe belangrijk het Burgerinitiatief is. Wij hopen dat meer van hen de komende tijd ook zullen ondertekenen.

Update, 5-2-2015: uit reacties via ons contactformulier en via andere wegen bemerken we hoe lastig het is voor mensen om een juridisch getinte tekst als ons Burgerinitiatief begrijpend te kunnen lezen.Ons wordt dan direct ofwel een pro-Russische houding verweten of het blindelings accepteren van complottheorieën. Het is om niets van dat alles te doen, dan op basis van waarheidsvinding en feitenmateriaal in de Tweede Kamer aandacht te vragen voor een aantal zorgelijke ontwikkelingen inzake zowel MH 17 als ook het functionerend belastingklimaat van ongekende zelfverrijking ten koste van de Nederlandse burgers. Omdat we toevallig de link tussen MH 17 en Rostec pijnlijk bloot leggen, maakt dit des te schrijnender hoe blind mensen (willen?) zien voor de feiten. Juist omdat de feiten pijnlijk in een andere richting wijzen dan wat de Nederlandse regering propagandeert (en met het negeren van de Wet Openbaarheid van Bestuur wil verdoezelen), willen wij vooral juist naar de Zondebok een krachtig signaal af geven met de OPEN BRIEF AAN VLADIMIR PUTIN, welke vandaag langs diverse kanalen verzonden is.

Blue Flower

Copyright © 2013-2020